Vil du spille håndball?

Tilrettelagt håndball er for alle med varierte funksjonsnedsettelser som ønsker og trenger et slikt tilbud
Bli med på laget vårt!

Uansett alder kan du spille tilrettelagt håndball. Du trenger ikke håndballerfaring for å begynne å spille. Vi ønsker spillere i alle aldre velkommen til å prøve ut tilrettelagt håndball.

Tilrettelagt håndball er en fantastisk idrett som gir alle mulighet til å delta og ha det gøy! Uansett hva slags funksjonsnedsettelse eller utfordring du har, så finnes det en plass for deg på laget. Du vil bli møtt med åpenhet, respekt og tilpasning, slik at du kan utvikle deg som spiller og person.

Bli med på tilrettelagt håndball i dag, og opplev gleden av å være en del av et fellesskap!

Nytt fra høsten 2023

I vårt ordinære tilbud i Harstad Funkis er de fleste unge voksne og voksne. Vi ønsker å starte et eget lag for barn og unge.

Harstad Funkis UNG er et nytt tilbud for barn og unge i alderen 10 – 16 år som vil spille tilrettelagt håndball.

Tilrettelagt håndball for alle med varierte funksjonsnedsettelser. Du trenger ikke å ha spilt håndball før for å være med. Håndball er en fantastisk sport som gir deg glede, spenning og vennskap. Du kan lære å kaste, fange, løpe, hoppe og samarbeide med andre på et lag. Håndball er også bra for helsen din, fordi du får trent hele kroppen og hjernen. Hvis du har lyst til å prøve noe nytt og morsomt, så kom til oss!

Vi ønsker selvfølgelig å nå ut alle og med dette vil vi favne alle aldersgrupper. Om man er barn, ungdom eller voksen så har vi et supert tilbud.

Vi har alltid inkludere alle som ønsker å være med på laget vårt. Treningstiden vil være mandager fra 16:30 – 17:30 i Stangneshallen.

Vi tilpasser aktiviteten etter nivået til hver enkelt spiller. Vi har det gøy sammen og lærer håndball.

Harstad Funkis er et håndballag hvor målet er å ha det gøy, oppleve mestring og ha et godt samhold. Det å bli kjent med en idrettsverden som gir mye glede og komme i kontakt med andre om deler samme lidenskap.

Ta gjerne kontakt med oss om du eller noen du kjenner har lyst til å prøve å spille håndball, vi er alltid glade for å se nye ansikter.
Bruk gjerne skjema du finner nedenfor eller gå til kontaktsiden hvor du også finner telefonnummer hvis du vil ta en prat.

Usikker?

Kom en tur innom enten for å se eller være med for å se om håndballens magiske verden er noe for deg. Vi lover deg at du ikke vil angre!

VÅRE VERDIER:
INKLUDERING | LIKEVERD | SAMHOLD |  GLEDE 

Send oss en e-post

Vi kan hjelpe deg med stort og smått!
Ser frem til å høre fra deg!

0 + 2 = ?

Siste nytt

Hurtigmeny

Rekruttering

Turnering

Aktuelt

Om oss

Treningstider

Kontakt oss

Våre sponsorer

GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSORER
STØTTESPILLERE