Vår historie

Harstad Funkis er et fantastisk lag som gir et unikt tilbud til alle som elsker håndball, men som av ulike grunner ikke passer inn i det ordinære håndballmiljøet.

Laget ble opprettet i 2015 og er organisert som en del av Harstad Håndballklubb. I dag består laget av 16 spillere i forskjellige aldre og fem engasjerte trenere. Laget trener jevnlig hver uke, bortsett fra i sommerferien der vi oppfordrer til trening gjennom ukentlige utfordringer og temaer.

TH – Tilrettelagt håndball handler om å tilpasse seg hver enkelt spillers behov, og å inkludere og respektere alle som er med. Det er et flott alternativ for de som har en funksjonsnedsettelse eller andre utfordringer.

Laget har vokst og utviklet seg mye siden det startet, og spillerne har gjort store framskritt både sportslig og sosialt.

Vi har som mål å fremme god helse og livskvalitet personer med varierte funksjonsnedsettelser, og å gi dem muligheten til å drive med idrett på sine egne premisser.

Vi vil at våre utøvere skal oppleve lidenskap og glede ved å spille håndball, og at de skal få dele fine opplevelser med andre som har samme interesse. Dette skaper et sterkt fellesskap både på og utenfor banen.

Vi ønsker å være en arena som samler og skaper noe verdifullt for alle som er med.

Vi har fokus på glede, samhold og håndballens verdier i alt vi gjør.

Vi har som mål at alle, uansett funksjonsnivå, skal føle seg trygge og gode når de er med oss.

Spillerne er veldig stolte av å være en del av Harstad Funkis og Harstad håndballklubb.

Mer om oss

Harstad Funkis

Vår historie

Trenere

Våre sponsorer

GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSORER
STØTTESPILLERE